tag:blogger.com,1999:blog-3584483143955297860.post2558966683717249049..comments2024-02-01T19:28:52.629+01:00Comments on Moja Kuchnia: comber z sarniny na sałatce z marynowanych warzywAleksandrahttp://www.blogger.com/profile/05899228986088675955noreply@blogger.comBlogger9125tag:blogger.com,1999:blog-3584483143955297860.post-43044949694819222602014-08-04T15:58:26.260+02:002014-08-04T15:58:26.260+02:00Jak dla mnie jest to nowe doświadczenie kulinarne....Jak dla mnie jest to nowe doświadczenie kulinarne. Spróbowałem i stwierdziłem że dziczyzna fajnie smakuje z borówką do mięs (ja kupuję z Pińczowa), nadając tej potrawie niepowtarzalny smak. Polecam.Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/08406283836410848821noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3584483143955297860.post-37864513110797624502011-12-05T13:24:08.497+01:002011-12-05T13:24:08.497+01:00Świetne doświadczenie kulinarne - sarnina wygląda ...Świetne doświadczenie kulinarne - sarnina wygląda bardzo smakowicie, a te gruszki..... M.Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3584483143955297860.post-61402362131306755472011-12-04T21:30:35.401+01:002011-12-04T21:30:35.401+01:00Olu - miło mi było Cię poznać osobiście :) Warszta...Olu - miło mi było Cię poznać osobiście :) Warsztaty były super - a jedzonko nieziemskie :)<br />Pozdrawiam<br />Asia<br /><br />smaczniezjoanna.blox.pljs28http://smaczniezjoanna.blox.pl/htmlnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3584483143955297860.post-3937751536805213612011-12-04T19:57:10.863+01:002011-12-04T19:57:10.863+01:00Ale fajnie tak na takich warsztatach! Super doświa...Ale fajnie tak na takich warsztatach! Super doświadczenie i świetna przygoda!<br />Pozdrawiam!Asiekhttps://www.blogger.com/profile/17026607515995921292noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3584483143955297860.post-91065136081555972742011-12-04T19:13:48.649+01:002011-12-04T19:13:48.649+01:00Mhmmm, opisujesz to tak, ze mam ogromną chrapkę na...Mhmmm, opisujesz to tak, ze mam ogromną chrapkę na kęsa.. A nawet kilka kęsów! Zazdraszczam tych makrowych warsztatów!bucekhttps://www.blogger.com/profile/12378126165472498657noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3584483143955297860.post-91474319317960148022011-12-04T17:55:14.857+01:002011-12-04T17:55:14.857+01:00Dziękujemy za wspólną zabawę:) Danie wygląda obłęd...Dziękujemy za wspólną zabawę:) Danie wygląda obłędnie:)<br /><br />Pozdrawiamy serdecznie<br />zespół MAKROMAKROhttp://www.makro.plnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3584483143955297860.post-10224689552287532582011-12-04T16:00:16.430+01:002011-12-04T16:00:16.430+01:00Pyszności! ;)Pyszności! ;)Kasiahttps://www.blogger.com/profile/12314695488788755093noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3584483143955297860.post-34164351973856014232011-12-04T14:36:54.223+01:002011-12-04T14:36:54.223+01:00A gruszka była w grzańcu galicyjskim, albo czerwon...A gruszka była w grzańcu galicyjskim, albo czerwonym winie :)Kasiahttps://www.blogger.com/profile/00935647076080528553noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3584483143955297860.post-39841086303578517292011-12-04T09:08:45.266+01:002011-12-04T09:08:45.266+01:00ale to było pyszne! mięsko po prostu rozpływało si...ale to było pyszne! mięsko po prostu rozpływało się w ustach :) fajnie było tak razem sobie pogotować <br /><br /><br />Wszystko działo się tak szybko, ze sama mam problemy z przypomnieniem sobie dokładnie szczegółów ale dopowiem coś: gruszka była marynowana w czerwonym winie a do sosu z żurawiny dodałyśmy jeszcze trochę chrzanu - mówiłam nawet, żeby go więcej dać bo jakoś słabo czułam :)))<br />warzywa blanszowałyśmy nieco dłużej niż minutkę bo najpierw ze 2-3 minutki marchewkę z pietruchą a potem do tego por i jeszcze jakieś 30 s....Smaczna Pyzahttps://www.blogger.com/profile/18216748695141035480noreply@blogger.com