tag:blogger.com,1999:blog-3584483143955297860.post285694615855992152..comments2024-02-01T19:28:52.629+01:00Comments on Moja Kuchnia: faszerowany baklażanAleksandrahttp://www.blogger.com/profile/05899228986088675955noreply@blogger.comBlogger4125tag:blogger.com,1999:blog-3584483143955297860.post-54647752072141873092012-03-08T12:25:06.218+01:002012-03-08T12:25:06.218+01:00Bardzo lubie to danie proste i efektywne. Osobiści...Bardzo lubie to danie proste i efektywne. Osobiście polecam z mięsem mielonym i pomidorami (nie suszonymi ;) a ja sama spróbuje szynki i pora:)<br /><br />Krysia<br />http://codziszjemnasniadanie.tumblr.com/Krysiahttps://www.blogger.com/profile/05927649609520666150noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3584483143955297860.post-7506403552416778172012-03-05T11:15:06.715+01:002012-03-05T11:15:06.715+01:00bardzo lubię takie jedzonko, M.bardzo lubię takie jedzonko, M.Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3584483143955297860.post-76268707314737371942012-03-04T10:37:03.022+01:002012-03-04T10:37:03.022+01:00no nie taka sama skórka, zostawiam około centymetr...no nie taka sama skórka, zostawiam około centymetr lub więcej miąższu - zależy od wielkości bakłażana, ale akurat w tej wersji nie dodałam miąższu do farszuAleksandrahttps://www.blogger.com/profile/05899228986088675955noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3584483143955297860.post-81120099101655048922012-03-04T10:28:16.839+01:002012-03-04T10:28:16.839+01:00czy dobrze zrozumiałam, że miąższ tego wydrążonego...czy dobrze zrozumiałam, że miąższ tego wydrążonego bakłażana nie jest już w tym daniu potrzebny? ma zostać właściwie tylko łódeczka ze skóry?Smaczna Pyzahttps://www.blogger.com/profile/18216748695141035480noreply@blogger.com