wtorek, 3 stycznia 2012

zakąski z melonem i gruszką

Na imprezkach czy spotkaniach towarzyskich przydają się takie czekadełka. Zanim ogarniemy się z daniami głównymi goście mogą sobie co nie co przekąsić. Tym razem to melon z szynką parmeńską i oliwkami oraz gruszka (gruszkę konferencję zostawiam ze skórką) z kumpiakiem i pomidorkiem koktajlowym, do dekoracji roszponka.



8 komentarzy:

  1. masz rację - takie czekadełka zawsze się sprawdzają :)

    OdpowiedzUsuń
  2. Coś pięknego! Przecudnie wykonane i podane, Olu! ;)

    OdpowiedzUsuń
  3. wybieram melon z szynką, super:)

    OdpowiedzUsuń
  4. Pozwalają rozkręcić się imprezce i dodają urody stołowi, są smaczne i łatwe w obsłudze - M.

    OdpowiedzUsuń
  5. Świetne! Takie proste a akie eleganckie i pyszne!! i znów jestem godna, ale to jak zawsze u Ciebie:)!

    OdpowiedzUsuń
  6. super przekąska :)

    http://wszystkoogotowaniuks.blogspot.com

    OdpowiedzUsuń
  7. Ten klasyk zawsze i wszędzie się sprawdza:) Pozdrawiam

    OdpowiedzUsuń

Będzie mi miło jeśli zostawisz kilka słów po przeczytaniu przepisu.
Nie używaj słów wulgarnych, obraźliwych.
Anonimom dziękuję, jeśli chcesz komentować podpisz się :)
Dziękuję i zapraszam ponownie.