Grillowanego kurczaka ciąg dalszy. Bioderka w miodzie to sztandarowe mięsko grillowane. Zasada prosta, kurczaka posolić, polać płynnym miodem i wrzucić na ruszt. Tym razem do glazury dodałam słodki sos chili. Polecam.
Będzie mi miło jeśli zostawisz kilka słów po przeczytaniu przepisu. Nie używaj słów wulgarnych, obraźliwych. Anonimom dziękuję, jeśli chcesz komentować podpisz się :) Dziękuję i zapraszam ponownie.
hihi, bioderka, fajna nazwa ;)
OdpowiedzUsuńa ten słodki sos chili to coś czego nie próbowałam jeszcze.
Pozdrawiam
Monika
www.bentopopolsku.blogspot.com
:D nazwa jest niesamowita :D
OdpowiedzUsuńa przepis baaaaardzo smakowity ;)
fajna nazwa, a takie proste jedzenie
OdpowiedzUsuńApetyczne :) U Ciebie bioderka, a u mnie kotleciki w ubrankach :)
OdpowiedzUsuńkotleciki też fajna nazwa! na bioderkach jest dużo mięska, to ich główna zaleta, a miodzik z chili dodaje im uroku smakowego, pycha! M.
OdpowiedzUsuń