Bardzo szybkie danie z rybki. Flet z dorsza, skropiony cytryną, oprószony solą morską i posypany posiekanym świeżym chilli, na koniec położone plasterki cytryny. Całość piekłam 20 minut w 180 stopniach. Rybka bardzo delikatna aromatyczna.
Będzie mi miło jeśli zostawisz kilka słów po przeczytaniu przepisu. Nie używaj słów wulgarnych, obraźliwych. Anonimom dziękuję, jeśli chcesz komentować podpisz się :) Dziękuję i zapraszam ponownie.
rybka na ostro, to lubimy nad morzem :)
OdpowiedzUsuńminimalistycznie, a jak apetycznie ;]
OdpowiedzUsuńojej, ale mi się zrymowało xd
I znów kolejna prosta, lecz jakże wspaniała rybka. W dodatku polska. ;) Buziaki! :*
OdpowiedzUsuńBłyskawiczny przepis z rybą w roli głównej- moja ulubiona kategoria :-)
OdpowiedzUsuńszybkie pyszne danie i jak zdrowo! M.
OdpowiedzUsuń