Jestem maniaczką oglądania programów kulinarnych. Ostatnio oglądałam odcinek "Mistrz gotowania - zawodowcy" i tam spodobała mi się metoda na rybę, dosyć zaskakująca. Stwierdziłam, spróbuję, najwyżej więcej nie zrobię. Okazało się smaczne :)
Nototenia w szynce parmeńskiej
Nototenia w szynce parmeńskiej
- 4 kawałki ryby
- 6 plasterków szynki parmeńskiej
- słodka papryka
- skórka z cytryny
Pomysł rzeczawiśeci genialny w swej prostocie, to musi być pyszne, skoro tak wygląda! :)
OdpowiedzUsuńbardzo fajne - proste, ale z pomysłem
OdpowiedzUsuńCiekawy pomysł :) Nigdy nie łączyłam ryby z szynką.
OdpowiedzUsuńooo, kto by pomyślał!?:)
OdpowiedzUsuńpomysłowa jesteś baardzo!
Nigdy bym nie pomyślała, żeby rybę zawinąć w szynkę! A tu proszę - i smacznie i szybkie do zrobienia! M.
OdpowiedzUsuń