- 0,5l mleka
- 2 szklanki mąki
- szczypta soli
- 1 jajko
- 0,5 łyżeczki proszku do pieczenia
- 0,5 łyżeczki cynamonu
- jabłka
- olej
- cukier puder
azja
(6)
Boże Narodzenie
(28)
ciasta i ciasteczka
(73)
desery
(34)
dodatki
(38)
drób
(108)
dynia
(2)
grill
(27)
grzyby
(11)
inne
(39)
jajka
(38)
kluski makarony
(60)
lody
(7)
mięso
(55)
muffiny
(13)
owoce morza
(14)
pasty
(16)
pieczywo
(27)
pierogi
(8)
piknik
(11)
pizza
(20)
placki i nalesniki
(26)
przekąski
(28)
przetwory
(35)
ryby
(54)
ryż
(2)
sałatki
(31)
strączkowe
(7)
sushi
(4)
śledzie
(11)
śniadanie
(43)
tarty
(14)
tort
(16)
tortille
(14)
tost
(7)
warsztaty
(1)
warzywa
(42)
wege
(19)
Wielkanoc
(34)
zapiekanki
(35)
zioła
(6)
zupy
(23)
Subskrybuj:
Komentarze do posta (Atom)
Przepysznie wyglądają! zawsze bardzo lubiłam takie racuszki:) Porywam kilka i zmykam:)
OdpowiedzUsuńUwielbiam racuchy z jabłkami! Zawsze co prawda jabłka kroiłam na kawałki i mieszałam z ciastem, ale to cacko z dziurką znacznie apetyczniej wygląda! M.
OdpowiedzUsuńjeszcze żeby mi ktoś usmażył teraz takie to byłabym super szczęśliwa :-)
OdpowiedzUsuńFantastyczne! Bartuś pewnie przeszczęśliwy! ;)
OdpowiedzUsuńwczoraj robiłam ale jestem leniwa i jabłka starłam na tartce:))
OdpowiedzUsuńUwielbiam racuchy :) Wyglądają fantastycznie!
OdpowiedzUsuńZawsze kroiłam jabłka w kostkę lub ścierałam na tarce ale powiem szczerze, że taka wersja niesamowicie mnie kusi :)
OdpowiedzUsuń