- kotleciki ze schabu
- gruszka
- żółty ser
- masło
- sól
- po 2 plasterki cieniutkiego bekonu na kotleta
azja
(6)
Boże Narodzenie
(28)
ciasta i ciasteczka
(73)
desery
(34)
dodatki
(38)
drób
(108)
dynia
(2)
grill
(27)
grzyby
(11)
inne
(39)
jajka
(38)
kluski makarony
(60)
lody
(7)
mięso
(55)
muffiny
(13)
owoce morza
(14)
pasty
(16)
pieczywo
(27)
pierogi
(8)
piknik
(11)
pizza
(20)
placki i nalesniki
(26)
przekąski
(28)
przetwory
(35)
ryby
(54)
ryż
(2)
sałatki
(31)
strączkowe
(7)
sushi
(4)
śledzie
(11)
śniadanie
(43)
tarty
(14)
tort
(16)
tortille
(14)
tost
(7)
warsztaty
(1)
warzywa
(42)
wege
(19)
Wielkanoc
(34)
zapiekanki
(35)
zioła
(6)
zupy
(23)
wtorek, 5 kwietnia 2011
roladki schabowe
Etykiety:
mięso
Subskrybuj:
Komentarze do posta (Atom)
No i jaki pyszny obiad wyszedł z prozaicznego schabu!!! Kochanie, zazdraszczam ci inwencji....M.
OdpowiedzUsuńBardzo lubię wszelkiego rodzaju nadziewane mięsa i roladki, Bardzo apetyczne, moje smaki. Pozdrawiam Agnieszka
OdpowiedzUsuń