Wielkanoc zbliża się całkiem już dużymi krokami, może spodoba się wam taka wersja jajek.
Pasta jajeczna z musztardą żurawinową
Pasta jajeczna z musztardą żurawinową
- 8 jajek
- 1 łyżka majonezu
- 1 łyżka musztardy żurawinowej
- sól, pieprz
- kiełki rzodkiewki
Pastami jajecznymi otworzyłaś sezon wiosenno-wielkanocny. Ta też musi być pyszna! M.
OdpowiedzUsuńśliczne jajeczka i pyszna ta musztarda :)
OdpowiedzUsuńmusze i ja wypróbować koniecznie, bo wygląda rewelacyjnie
OdpowiedzUsuńpięknie! poza tym mam ochotę na jajo, więc czemu nie takie. Wiosennie się zrobiło :)
OdpowiedzUsuńPozdrawiam
Monika
No to muszę poszukać takiej musztardy i jak znajdę, to zrobię tą pastę na święta, bardzo i mi się podoba.
OdpowiedzUsuńMusztardę można tez zrobić samemu jak nie dostaniesz kamisa z serii specialite, 1 łyżka gładkiej łagodnej musztardy np miodowej z 1 łyżeczką gładkiej konfiturki z żurawiny
Usuń