czwartek, 22 kwietnia 2010

rybka

Naszło mnie na rybkę.
Padło na dorsza, ale że taki zwykły wydał mi się nudy, znalazłam inny przepis na panierkę.
I tak oto powstały paluszki dorszowe w panierce z kuskusa (kuskus zalany bulionem warzywnym+sól i pieprz+skórka i sok z pół cytryny+natka).

Należy smażyć krótko do lekkiego przyrumienienia, bo mocniej zrumieniony kuskus twardnieje i robią się chrupeczki :)
Rybka delikatna i soczysta, ze zdecydowanym posmakiem cytryny.

Pycha!!!

2 komentarze:

Będzie mi miło jeśli zostawisz kilka słów po przeczytaniu przepisu.
Nie używaj słów wulgarnych, obraźliwych.
Anonimom dziękuję, jeśli chcesz komentować podpisz się :)
Dziękuję i zapraszam ponownie.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...