- kubeczek śmietanki 36% (niestety)
- tabliczka gorzkiej czekolady - najlepiej baaardzo prawdziwej i dobrej
- tabliczka czekolady mlecznej
- łyżka esencji waniliowej
- otarta skórka z cytrusów
- owoce lub biszkopty
Podgrzewamy śmietankę, dodajemy skórkę i esencję, a następnie połamana czekoladę i zdejmujemy z ognia, mieszamy aż będzie jednolite :)
hej, przegladalam twoj blog i jest naprawde super, bardzo fajne przepisy z ktorych kiedys skorzystam, zauwazylam takze ze robisz bizuterie, czy byla by jeszcze mozliwosc zamowienia takiej bronsoletki ala pandora i ile kosztuje, mozesz odpisac mi na meila kamcia131@wp.pl pozdrawiam ;)
OdpowiedzUsuńale musiał być fajny zapach w całym domu - truskawki z czekoladą..... ooooch...M.
OdpowiedzUsuńAle pycha... Jak się na to patrzy, to aż ślinka cieknie :-)
OdpowiedzUsuń