azja
(6)
Boże Narodzenie
(28)
ciasta i ciasteczka
(73)
desery
(34)
dodatki
(38)
drób
(108)
dynia
(2)
grill
(27)
grzyby
(11)
inne
(39)
jajka
(38)
kluski makarony
(60)
lody
(7)
mięso
(55)
muffiny
(13)
owoce morza
(14)
pasty
(16)
pieczywo
(27)
pierogi
(8)
piknik
(11)
pizza
(20)
placki i nalesniki
(26)
przekąski
(28)
przetwory
(35)
ryby
(54)
ryż
(2)
sałatki
(31)
strączkowe
(7)
sushi
(4)
śledzie
(11)
śniadanie
(43)
tarty
(14)
tort
(16)
tortille
(14)
tost
(7)
warsztaty
(1)
warzywa
(42)
wege
(19)
Wielkanoc
(34)
zapiekanki
(35)
zioła
(6)
zupy
(23)
wtorek, 24 stycznia 2012
Subskrybuj:
Komentarze do posta (Atom)
Wyglądaja tak smakowicie, że zachciało mi się takich na obiad, a dopiero co śniadanie zjadłam;)
OdpowiedzUsuńWyglądają pięknie i na pewno delikatnie smakują. Mam syrop klonowy - zrobię takie do kurczaka, dzieki za inspirację. M.
OdpowiedzUsuńu mnie też były ostatnio, świetne są
OdpowiedzUsuńa może by tak dodać miodku i rozmarynu?
OdpowiedzUsuńmożna dodać ale to juz zupepełnie inne ziemniaczki i inny smak
OdpowiedzUsuńo rany! ziemniaki z syropem klonowym?? to mnie zaskoczyłaś:)
OdpowiedzUsuńpyszne są :)
Usuńzaprosiłam Cię do zabawy na swoim blogu... Mam nadzieję, że przyjmiesz zaproszenie :)
OdpowiedzUsuń