poniedziałek, 30 kwietnia 2012

dorsz z chilli

Bardzo szybkie danie z rybki. Flet z dorsza, skropiony cytryną, oprószony solą morską i posypany posiekanym świeżym chilli, na koniec położone plasterki cytryny. Całość piekłam 20 minut w 180 stopniach. Rybka bardzo delikatna  aromatyczna.

5 komentarzy:

  1. rybka na ostro, to lubimy nad morzem :)

    OdpowiedzUsuń
  2. minimalistycznie, a jak apetycznie ;]
    ojej, ale mi się zrymowało xd

    OdpowiedzUsuń
  3. I znów kolejna prosta, lecz jakże wspaniała rybka. W dodatku polska. ;) Buziaki! :*

    OdpowiedzUsuń
  4. Błyskawiczny przepis z rybą w roli głównej- moja ulubiona kategoria :-)

    OdpowiedzUsuń
  5. Anonimowy07 maja, 2012

    szybkie pyszne danie i jak zdrowo! M.

    OdpowiedzUsuń

Będzie mi miło jeśli zostawisz kilka słów po przeczytaniu przepisu.
Nie używaj słów wulgarnych, obraźliwych.
Anonimom dziękuję, jeśli chcesz komentować podpisz się :)
Dziękuję i zapraszam ponownie.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...