czwartek, 12 kwietnia 2012

miodowy łosoś

Prosty i szybki przepis na pysznego pieczonego łososia.

Miodowy łosoś
  • 2 dzwonka łososia
  • 3 łyżki słodkiego sosu chilli
  • 2 łyżki miodu
Miód wymieszać z sosem chilli. Posmarować łososia częścią marynaty i odstawić na pół godzinki. Rozgrzać piekarnik do 180 stopni, posmarować łososia ponownie glazura i wstawić na 20 minut. Pycha.

8 komentarzy:

  1. Wspaniały! Łosoś tak przygotowany smakuje wyśmienicie, wiem co piszę!;)

    OdpowiedzUsuń
  2. Ależ pięknie lśniący!!! Baaardzo lubię łososia, a ten niezmiernie jest zachęcający...M.

    OdpowiedzUsuń
  3. uwielbiam łososia, ten wygląda niezwykle pysznie :)

    OdpowiedzUsuń
  4. oj, genialny! lubię miód, a łosoś to moja ulubiona ryba!

    OdpowiedzUsuń
  5. Piękna glazura... :)ja jeszcze nie robiłam ryby z miodem, wygląda smakowicie. :)

    OdpowiedzUsuń

Będzie mi miło jeśli zostawisz kilka słów po przeczytaniu przepisu.
Nie używaj słów wulgarnych, obraźliwych.
Anonimom dziękuję, jeśli chcesz komentować podpisz się :)
Dziękuję i zapraszam ponownie.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...