Jeśli ktoś lubi śliwki w czekoladzie to ten przepis powinien przypaść mu do gustu i podniebienia. Jest prosty, a efekt pyszny. Do wysmażonych powideł śliwkowych dodaję na 1 litr powideł 6-8 kostek gorzkiej czekolady i 2 łyżki dobrego kakao. Mieszam aż wszystko się ładnie rozpuści i połączy. Pasteryzuje w piekarniku.
azja
(6)
Boże Narodzenie
(28)
ciasta i ciasteczka
(73)
desery
(34)
dodatki
(38)
drób
(108)
dynia
(2)
grill
(27)
grzyby
(11)
inne
(39)
jajka
(38)
kluski makarony
(60)
lody
(7)
mięso
(55)
muffiny
(13)
owoce morza
(14)
pasty
(16)
pieczywo
(27)
pierogi
(8)
piknik
(11)
pizza
(20)
placki i nalesniki
(26)
przekąski
(28)
przetwory
(35)
ryby
(54)
ryż
(2)
sałatki
(31)
strączkowe
(7)
sushi
(4)
śledzie
(11)
śniadanie
(43)
tarty
(14)
tort
(16)
tortille
(14)
tost
(7)
warsztaty
(1)
warzywa
(42)
wege
(19)
Wielkanoc
(34)
zapiekanki
(35)
zioła
(6)
zupy
(23)
środa, 12 października 2011
Subskrybuj:
Komentarze do posta (Atom)
To MUSI być pyszne!!
OdpowiedzUsuńNa pewno jest pyszne!!! I z pewnością pięknie pachnie - to dodatkowa zaleta. M.
OdpowiedzUsuńwow, musi być pysznościowe!
OdpowiedzUsuń