Na zakończenie sezonu szparagowego, pyszna sałatka. Zielony jarmuż, szpinak baby, żółta fasolka szparagowa i groszek cukrowy podgotowane na parze, do tego podgotowane również szparagi a na wierzch jajko sadzone z płynnym żółtkiem, oprószone solą i pieprzem, z odrobiną figowego octu balsamicznego.
azja
(6)
Boże Narodzenie
(28)
ciasta i ciasteczka
(73)
desery
(34)
dodatki
(38)
drób
(108)
dynia
(2)
grill
(27)
grzyby
(11)
inne
(39)
jajka
(38)
kluski makarony
(60)
lody
(7)
mięso
(55)
muffiny
(13)
owoce morza
(14)
pasty
(16)
pieczywo
(27)
pierogi
(8)
piknik
(11)
pizza
(20)
placki i nalesniki
(26)
przekąski
(28)
przetwory
(35)
ryby
(54)
ryż
(2)
sałatki
(31)
strączkowe
(7)
sushi
(4)
śledzie
(11)
śniadanie
(43)
tarty
(14)
tort
(16)
tortille
(14)
tost
(7)
warsztaty
(1)
warzywa
(42)
wege
(19)
Wielkanoc
(34)
zapiekanki
(35)
zioła
(6)
zupy
(23)
poniedziałek, 1 lipca 2013
Subskrybuj:
Komentarze do posta (Atom)
Bardzo mi się podoba! Jest takie, jakie piszesz, że chcesz żeby było każde danie: cieszące oko! Kolorowe i zdrowe! :)
OdpowiedzUsuńA obok widzę, jak śmieje się do mnie "Twoje słoneczko" :) Synek? :) Śliczny!
dariawkuchni.
Ślicznie dziękuję :-) staram się żeby to co gotuję cieszyło podniebienie i oczy :-). A na fotce synek.... Muszę uaktualnić jego zdjęcie :-)
UsuńJajko i zielone warzywa - świetne połączenie! ;) Wygląda bardzo smacznie.
OdpowiedzUsuń