piątek, 12 kwietnia 2013

pasta jajeczna ze szczypiorkiem


Przed Wami śniadaniowy klasyk, czyli pasta jajeczna. Każdy zapewne dodaje swoje dodatki i urozmaica ją na wiele sposobów. Ja wymieszałam pokrojone w kosteczkę jajka na twardo, pęczek szczypiorku, majonez i odrobinę musztardy. Doprawiłam solą i pieprzem.


3 komentarze:

  1. Ja mieszam jajka z musztardą, majonezem i twarogiem:)

    OdpowiedzUsuń
    Odpowiedzi
    1. też fajne połączenie :) wypróbuję

      Usuń
  2. Moja ulubiona pasta:) Też mam podobną u siebie na blogu.


    Zapraszam do siebie na konkurs
    http://gotujebochce.blogspot.com/2013/04/konkurs-na-100-tys-wyswietlen-zestaw.html

    OdpowiedzUsuń

Będzie mi miło jeśli zostawisz kilka słów po przeczytaniu przepisu.
Nie używaj słów wulgarnych, obraźliwych.
Anonimom dziękuję, jeśli chcesz komentować podpisz się :)
Dziękuję i zapraszam ponownie.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...