poniedziałek, 16 września 2013

figi w szynce dojrzewającej z miodem, octem balsamicznym i pieprzem


Coś na dobry początek poniedziałku i całego tygodnia. Mały pakuneczek, a w nim cudownie słodkie nadkrojone na krzyż figi w towarzystwie szynki dojrzewającej, mozzarelli, odrobiny miodu akacjowego i figowego octu balsamicznego, oraz szczypty świeżo zmielonego czerwonego pieprzu. A wszystko to zapieczone przez 10-15 minut w 180 stopniach.


3 komentarze:

  1. Też zrobiłam podobne pyszności, tylko z kozim serkiem, miodem gryczanym, figowym balsamico i bez pieprzu - bardzo finezyjny drobiazg, prawda? M.

    OdpowiedzUsuń
  2. Bardzo pyszne połączenie :)

    OdpowiedzUsuń

Będzie mi miło jeśli zostawisz kilka słów po przeczytaniu przepisu.
Nie używaj słów wulgarnych, obraźliwych.
Anonimom dziękuję, jeśli chcesz komentować podpisz się :)
Dziękuję i zapraszam ponownie.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...