poniedziałek, 24 czerwca 2013

sushi


W sumie chwila roboty, a ile przyjemności! No i cenowo wychodzi bardzo konkurencyjnie :) Tym razem dwie wersje, w obu oczywiście ryż, pędy bambusa i wasabi, a do tego szpinak baby zamiast sałaty, awokado skropione cytryną, zielony ogórek bez pestek, oraz surimi wymiennie z wędzonym łososiem.

4 komentarze:

  1. Nie przepadam za sushi, ale Twoje wygląda bardzo profesjonalnie ;)

    OdpowiedzUsuń
  2. Nie tylko wygląda, ale też smakuje znakomicie - woem, co mówię, bo próbowałam, pycha!!! M.

    OdpowiedzUsuń
  3. Wyszło pięknie i profesjonalnie :) !

    Pozdrawiam serdecznie,

    http://mojapasjasmaku.blogspot.com/

    OdpowiedzUsuń

Będzie mi miło jeśli zostawisz kilka słów po przeczytaniu przepisu.
Nie używaj słów wulgarnych, obraźliwych.
Anonimom dziękuję, jeśli chcesz komentować podpisz się :)
Dziękuję i zapraszam ponownie.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...