Przepis na ciasto taki sam jak tutaj, a na wierzchu: śmietana, żurawina, mozzarella, szynka parmeńska, pomidorki koktajlowe i świeża bazylia
azja
(6)
Boże Narodzenie
(28)
ciasta i ciasteczka
(73)
desery
(34)
dodatki
(38)
drób
(108)
dynia
(2)
grill
(27)
grzyby
(11)
inne
(39)
jajka
(38)
kluski makarony
(60)
lody
(7)
mięso
(55)
muffiny
(13)
owoce morza
(14)
pasty
(16)
pieczywo
(27)
pierogi
(8)
piknik
(11)
pizza
(20)
placki i nalesniki
(26)
przekąski
(28)
przetwory
(35)
ryby
(54)
ryż
(2)
sałatki
(31)
strączkowe
(7)
sushi
(4)
śledzie
(11)
śniadanie
(43)
tarty
(14)
tort
(16)
tortille
(14)
tost
(7)
warsztaty
(1)
warzywa
(42)
wege
(19)
Wielkanoc
(34)
zapiekanki
(35)
zioła
(6)
zupy
(23)
środa, 23 marca 2011
biała pizza
Przepis na ciasto taki sam jak tutaj, a na wierzchu: śmietana, żurawina, mozzarella, szynka parmeńska, pomidorki koktajlowe i świeża bazylia

Etykiety:
pizza
Subskrybuj:
Komentarze do posta (Atom)
Ten biały sos może być ciekawą odmianą:)Podoba mi się:)
OdpowiedzUsuń