środa, 28 marca 2012

jajka z szynką parmeńską

Jajka z szynka parmeńską
  • 6 jajek
  • 3 plasterki szynki parmeńskiej
  • 1 łyżka majonezu
  • mielony czerwony pieprz
  • kapary
Jajka ugotować na twardo, przekroić i delikatnie wyjąć żółtka. W miseczce wymieszać żółtka z majonezem i świeżo mielonym pieprzem. Włożyć ponownie do jajek udekorować kaparami i zwiniętą w ruloniki szynką parmeńską.

7 komentarzy:

  1. jajka to ja każde i zawsze a takie szczególnie :)

    OdpowiedzUsuń
  2. zalotne takie te jajeczka, nieuchronnie zbliża się Wielkanoc! M.

    OdpowiedzUsuń
  3. W tym okresie pomysłów na jajka nigdy dosyć;)

    OdpowiedzUsuń
  4. no, prezentują sie bardzo ładnie ;]

    OdpowiedzUsuń

Będzie mi miło jeśli zostawisz kilka słów po przeczytaniu przepisu.
Nie używaj słów wulgarnych, obraźliwych.
Anonimom dziękuję, jeśli chcesz komentować podpisz się :)
Dziękuję i zapraszam ponownie.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...