Kolejna wersja jajek na święta i nie tylko. Tym razem z pasta z wędzonego brzuszka łososia.
azja
(6)
Boże Narodzenie
(28)
ciasta i ciasteczka
(73)
desery
(34)
dodatki
(38)
drób
(108)
dynia
(2)
grill
(27)
grzyby
(11)
inne
(39)
jajka
(38)
kluski makarony
(60)
lody
(7)
mięso
(55)
muffiny
(13)
owoce morza
(14)
pasty
(16)
pieczywo
(27)
pierogi
(8)
piknik
(11)
pizza
(20)
placki i nalesniki
(26)
przekąski
(28)
przetwory
(35)
ryby
(54)
ryż
(2)
sałatki
(31)
strączkowe
(7)
sushi
(4)
śledzie
(11)
śniadanie
(43)
tarty
(14)
tort
(16)
tortille
(14)
tost
(7)
warsztaty
(1)
warzywa
(42)
wege
(19)
Wielkanoc
(34)
zapiekanki
(35)
zioła
(6)
zupy
(23)
Przepis akurat na pierwszy dzień WIOSNY! M.
OdpowiedzUsuńwędzone smaki to jest coś co bardzo ale to bardzo lubię, taka pasta i do jajek i na kanapki jest bardzo adekwatna.
OdpowiedzUsuńPozdrawiam
Monika
Bardzo smakowita propozycja, bardzo lubię wędzonego łososia :)
OdpowiedzUsuń