środa, 21 marca 2012

pasta z wędzonego łososia

Kolejna wersja jajek na święta i nie tylko. Tym razem z pasta z wędzonego brzuszka łososia.

Pasta z wędzonego brzuszka łososia
  • 1 ładny wędzony brzuszek
  • 1 łyżka majonezu
  • świeżo mielony pieprz
  • 1 łyżka posiekanego cienkiego szczypiorku.
Łososia oddzielić od skóry i rozdrobnić, dodać majonez, szczypiorek i doprawić pieprzem. Wymieszać i podawać albo na świeżej bagietce albo na jajku.

3 komentarze:

  1. Przepis akurat na pierwszy dzień WIOSNY! M.

    OdpowiedzUsuń
  2. wędzone smaki to jest coś co bardzo ale to bardzo lubię, taka pasta i do jajek i na kanapki jest bardzo adekwatna.

    Pozdrawiam
    Monika

    OdpowiedzUsuń
  3. Bardzo smakowita propozycja, bardzo lubię wędzonego łososia :)

    OdpowiedzUsuń

Będzie mi miło jeśli zostawisz kilka słów po przeczytaniu przepisu.
Nie używaj słów wulgarnych, obraźliwych.
Anonimom dziękuję, jeśli chcesz komentować podpisz się :)
Dziękuję i zapraszam ponownie.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...