poniedziałek, 1 lipca 2013

zielona sałatka z jajkiem sadzonym


Na zakończenie sezonu szparagowego, pyszna sałatka. Zielony jarmuż, szpinak baby, żółta fasolka szparagowa i groszek cukrowy podgotowane na parze, do tego podgotowane również szparagi a na wierzch jajko sadzone z płynnym żółtkiem, oprószone solą i pieprzem, z odrobiną figowego octu balsamicznego.


3 komentarze:

  1. Bardzo mi się podoba! Jest takie, jakie piszesz, że chcesz żeby było każde danie: cieszące oko! Kolorowe i zdrowe! :)
    A obok widzę, jak śmieje się do mnie "Twoje słoneczko" :) Synek? :) Śliczny!
    dariawkuchni.

    OdpowiedzUsuń
    Odpowiedzi
    1. Ślicznie dziękuję :-) staram się żeby to co gotuję cieszyło podniebienie i oczy :-). A na fotce synek.... Muszę uaktualnić jego zdjęcie :-)

      Usuń
  2. Jajko i zielone warzywa - świetne połączenie! ;) Wygląda bardzo smacznie.

    OdpowiedzUsuń

Będzie mi miło jeśli zostawisz kilka słów po przeczytaniu przepisu.
Nie używaj słów wulgarnych, obraźliwych.
Anonimom dziękuję, jeśli chcesz komentować podpisz się :)
Dziękuję i zapraszam ponownie.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...